Miért hasznos a Miolite foghúzás után?

2023.10.25.

A fogak elvesztése, a foghúzás kellemetlen érzés, megviseli az embert testileg is, akár lelkileg is. Komoly utólagos fájdalommal járhat, a seb vérezhet, a szájüregi nyílt sebnél pedig fennáll a fertőzés kockázata. A polarizált fényt használó Miolite készülék rövid kezelésekkel segíti a szövetek gyorsabb gyógyulását, ezzel csökkenti az elfertőződés esélyét is. Mindemellett természetes úton, kemikáliák nélkül fájdalmat csillapít.

Milyen kockázatokat jelent egy foghúzás?
Hogyan lehet ezeket csökkenteni természetes úton?

A videó szövege

Ha a háztartásban van Miolite készülék, az az egész család számára nagyon jól használható, mert sajnos a fogfájás és a fogágy begyulladása nem válogat és gyerekektől idős emberekig mindenkinél bekövetkezhet, hogy kénytelenek megválni egy foguktól, ki kell húzni. Ugye manapság nagyon igyekeznek a fogorvosok megtartani a fogakat, de van helyzet, amikor ezt nem lehet, és ki kell húzni a fogat.

Foghúzás után bárki nagyon jól használhatja a családból a Miolite készüléket, mert a foghúzás helye, ami egy seb, fájdalmas seb, részint sokkal gyorsabban gyógyul be, hogyha használjuk a Miolite-ot, részint szinte azonnal és később is az óhatatlanul jelenlévő fájdalmat csökkenteni lehet.

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVásárlás