Sonett Felületfertőtlenítő (100 ml)

Sonett Felületfertőtlenítő (100 ml)

Hatékonyan elpusztítja a gombák, élesztőgombák és baktériumok (pl. szalmonella, kólibaktérium) széles spektrumát és a burkos vírusok mindegyikét (pl. influenza, H1N1, H5N1, herpesz, HIV, norovirus).

1 500 Ft

Cikkszám: SON-100 Kategória:

A Sonett Felületfertőtlenítő tisztán növényi alkotórészekből álló, kőolajszármazék-mentes fertőtlenítőszer használatra kész oldat formájában, minden alkoholálló felület, munkafelület és eszköz fertőtlenítésére szórófejes adagolóval.
Az alkohol és illóolajok kombinációjának köszönhetően hatékonyan elpusztítja a gombák, élesztőgombák és baktériumok (pl. szalmonella, kólibaktérium) széles spektrumát és a burkos vírusok mindegyikét (pl. influenza, H1N1, H5N1, herpesz, HIV, norovirus).
Az aktív fertőtlenítő hatással bíró anyagok - a levendula és zsálya esszenciális olajai, valamint az alkohol - hatásos kombinációjának köszönhetően a baktériumok, élesztők, gombák és vírusok széles spektrumát elpusztítja.
A termék alkalmazásával magas fertőtlenítő hatást érhetünk el anélkül, hogy az emberi szervezetre káros toxikus anyagokat használnánk.
Az alkoholt növényi részek (kukorica vagy burgonya) fermentálásával állítják elő. Az alkohol hatékonysága azon alapszik, hogy kivonja a sejteken belüli vizet a mikroorganizmusokból.
Minősített természetes tisztítószer:

Használat

A tiszta, előkészített felületen permetezéssel vagy törléssel eloszlatjuk, majd megvárjuk a megfelelő hatóidőt. A fertőtlenítő felszárad és nem hagy foltot.
A fertőtlenítő hatás hatóideje:
Vírusok: 30 másodperc
Baktériumok: 5 perc
Gombák/élesztőgombák: 15 perc
Csak előírásnak megfelelően alkalmazzuk.
Használat előtt mindig olvassuk el a címkét és a termékleírást! Vigyázat gyúlékony! Szembe ne kerüljön!
Alkoholtartalma miatt szemirritáló hatású! Amennyiben mégis bekerül az alkoholos termék a szembe, akkor többször öblítsük ki, ha van, a kontaktlencsét távolítsuk el, és ha az irritáció tartós, keresse fel az orvosunkat. Tartsuk távol a gyerekektől, melegtől, szikrától és nyílt tűztől.

Összetétel

Aqua, alcohol, perfume* (fragrance), linalool*, limonene

*certified organically grown (organikus gazdálkodásból származó összetevő)

Aktív összetevő: Növényi alkohol (etanol) 70%, Természetes esszenciális zsálya olaj, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból <1%, Természetes esszenciális levendulaolaj, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból <1%, Örvénylő víz 100-ig

Összetevők

Hozzávalók listája az EC 648/2004 szerint Termékdeklaráció %
Aqua, alcohol, perfume* (fragrance), linalool*, limonene *certified organically grown Aktív összetevő: Növényi alkohol (etanol) 70
Természetes esszenciális zsálya olaj, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból <1
Természetes esszenciális levendulaolaj, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból <1
Örvénylő víz 100-ig

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVásárlás