Blog cikkeink

Mozgó fogak, fogínyproblémák

Mozgó fogak, fogínyproblémák

Az elmúlt héten a közvetlen környezetemben is történt olyan eset, amikor az első ösztönös gondolatom ez volt: de hiszen neki épp a Miolite lámpára van szüksége! A kilazult fogak,...

bővebben
A polarizált fényterápia megszületése

A polarizált fényterápia megszületése

Az 1980-as évek elején dr. Mester Endre professzornak segítettem, aki lézerfénnyel kezelt súlyos lábszárfekélyes eseteket. Fiatal kutató fizikusként dolgoztam mellette és nagyon...

bővebben

Miolite polarizált fényterápiás kezelés fogbeültetés előtt, alatt és után

A Miolite polarizált fényterápia segítségével könnyebbé, fájdalommentesebbé és gyorsabbá tehetjük a fogbeültetés folyamatát.

Hogyan előzhetem meg a fogínysorvadást?

A megfelelő szájhigiénia, rendszeres fogorvosi kontroll mellett segít a fogínysorvadás elkerülésében egy új módszer, a Miolite polarizált fényterápia.

Természetes fájdalomcsillapítás a szájüregben

A Miolite polarizált fényterápia segítségével akár otthon is kényelmesen csökkenthető a szájüregi fájdalom, ismert mellékhatások nélkül.

Mozgó fogak, fogínyproblémák

Az elmúlt héten a közvetlen környezetemben is történt olyan eset, amikor az első ösztönös gondolatom ez volt: de hiszen neki épp a Miolite lámpára van szüksége!

A polarizált fényterápia megszületése

Polarizált fénnyel biostimuláló hatása révén gyorsabb sebgyógyulás érhető el olcsóbb és a lézerrel szemben teljesen veszélytelen módon.

Mi is az a Miolite terápiás készülék?

A Miolite egy hordozható polarizált fényterápiás orvostechnikai eszköz. Fenyő Márta találmánya gyorsítja a szájsebek gyógyulását és csillapítja a fájdalmat.

© 2023 Miolite International Zrt. | miolite.hu | Minden jog fenntartva.